Naar inhoud naar top

Vakantiewoning Ana

Ana edelsmid en vakantiewoing (grote weergave)

De vakantiewoning is gelegen in een bosrijke omgeving met onmiddellijke aansluiting op fiets- en wandelroutes. De woning ligt tevensĀ  aan het juwelenatelier van ana edelsmid waar je altijd een bezoekje mag brengen. De woning is volledig ingericht met slaapkamer (2 personen), keuken, eet- en zithoek, badkamer en tuin. Als enthousiaste fietser, helpt ana je graag met het zoeken van mooie mountainbikeroutes in de omgeving. Wens je een heerlijk en duurzaam ontbijt, dan bestellen we graag een ontbijtpakket van bij de duurzame bakker op de hoek: El Parachutero

GOUD ( H) EERLIJK ARRANGEMENT:

Fiets of wandel door een prachtige omgeving en geniet vaneen (h)eerlijke fairtradepicknick. Artisanaal broodatelier El Parachutero zorgt voor ambachtelijk gemaakte broodjes en broodbeleg van Limburgse boerderijen. Een drankje en een dessertap met lokale en fairtrade-ingrediënten maken de lunch compleet.

Je brengt ook een bezoek aan het atelier van Ana Edelsmid. Als eerste Belgische juweelontwerpster verwerkt An Kindermans in haar ontwerpen fairtradegoud uit Zuid-Amerika. De mijnwerkers krijgen een eerlijk loon; er is toezicht op de werkomstandigheden en het milieu blijft gespaard door de ecologische winning. In Ans atelier kan je zien hoe ze goud als grondstof verwerkt tot een uniek afgewerkt juweel.

Praktische informatie:

Ontdek Heusden-Zolder

Bekijk het filmpje
Overnachten in Heusden-ZolderUiT in Heusden-Zolder