Naar inhoud naar top

Vakantiewoning Moka & Vanille

B&B Moka and Vanille (grote weergave)

Beperkt toegankelijk voor rolstoelgebruikers (kamer gelijkvloers, inloopdouche)

De oude vakwerkhoeve is het visitekaartje van eigenaar en interieurontwerpster Dorien Cooreman. Op het einde van een doodlopend straatje, 

in een oase van rust aan de Mangelbeek kan je verblijven in een vakantiewoning die plaats biedt aan 2,4 of 6  personen. Hier logeren voelt aan als ‘thuiskomen’.

De zitkamer met open haard nodigt uit voor een gezellig samenzijn, een gedroomde locatie voor families of vriendengroepen.

GOUD ( H) EERLIJK ARRANGEMENT:

Fiets of wandel door een prachtige omgeving en geniet vaneen (h)eerlijke fairtradepicknick. Artisanaal broodatelier El Parachutero zorgt voor ambachtelijk gemaakte broodjes en broodbeleg van Limburgse boerderijen. Een drankje en een dessertap met lokale en fairtrade-ingrediënten maken de lunch compleet.

Je brengt ook een bezoek aan het atelier van Ana Edelsmid. Als eerste Belgische juweelontwerpster verwerkt An Kindermans in haar ontwerpen fairtradegoud uit Zuid-Amerika. De mijnwerkers krijgen een eerlijk loon; er is toezicht op de werkomstandigheden en het milieu blijft gespaard door de ecologische winning. In Ans atelier kan je zien hoe ze goud als grondstof verwerkt tot een uniek afgewerkt juweel.

Praktische informatie:

Ontdek Heusden-Zolder

Bekijk het filmpje
Overnachten in Heusden-ZolderUiT in Heusden-Zolder

Praktisch

Dienst toerisme en evenementen

Vrunstraat 6
3550 Heusden-Zolder
Briefwisseling: Heldenplein 1
Wegbeschrijving


tel. 011 80 80 88
fax 011 80 80 78
e-mail
Openingstijden