Naar inhoud naar top

Circuit Zolder achter de schermen

circuit achter de schermen (grote weergave)

De VZW Toerisme Heusden-Zolder organiseert naar jaarlijkse traditie gedurende de zomermaanden juli en augustus elke donderdagnamiddag (uitgezonderd 25 juli en 15 augustus 2019) een begeleide rondleiding op Circuit Zolder.

De wandeling begint en eindigt bij de Brasserie The Wheels vlak naast de BMX-piste. Na een kennismaking met deze piste begeven we ons richting paddock zone.

Onderweg ontdek je dan het verhaal achter de Sacramentskapel gelegen binnen het circuit. Aangekomen in de paddock zone krijg je de kans om een kijkje te nemen achter de schermen. Je wordt rondgeleid in op de veiligheid, waar elke cm van het circuit zorgvuldig in de gaten wordt gehouden. De trainingen op donderdagen maken het extra interessant.

Na het bezoek aan de esplanade begeven we ons naar het museum. Hier kan je kennismaken met en genieten van een rijk gevuld verleden van deze mooie omloop en zijn rijke traditie.

Van daar begeven we ons terug naar The Wheels waar je gratis kan genieten van een drankje (water, koffie of thee).

Afspraak: 14.00 uur - Brasserie The Wheels, Terlaemen 4.

Prijs:
€ 1,- voor jongeren (-18 jaar) 
€ 3,- voor volwassenen.
Groepen graag vooraf reserveren via

Organisatie: VZW Toerisme Heusden-Zolder - tel +32 11 53 85 59 - www.vzw-toerisme-heusden-zolder.be

Voor rondleidingen buiten deze donderdagen of exclusief voor jullie groep kun je altijd een gids reserveren via de gemeentelijke afdeling vrije tijd - dienst toerisme en evenementen (+ 32  11 80 80 88 toerisme@heusden-zolder.be)

Datum van het bericht: donderdag 27 september 2018
alle nieuws »

Ontdek Heusden-Zolder

Bekijk het filmpje
Overnachten in Heusden-ZolderUiT in Heusden-Zolder