Naar inhoud naar top

4-5-6 oktober 2019 - American Festival Circuit Zolder Nascar Finals

Nascar at Zolder (grote weergave)

Zolder goes Americana

 

Op 5 en 6 oktober haalt Circuit Zolder een stukje Amerika naar Heusden-Zolder tijden het American Festival Nascar Finals. Het is ongetwijfeld een van de spectaculairste races van het jaar. Met een open pitwalk, een publieke start grid en een festival vol typisch Amerikaans entertainment. Speciaal voor de Nascar Whelen Euro Series wordt Circuit Zolder volledig ondergedompeld in een Amerikaanse sfeer: foodstanden met – hoe kan het ook anders – hamburgers en hotdogs, souvenirstanden, typisch Amerikaanse muziek, kidsanimatie en handtekeningsessies van enkele piloten.

Belcar Series

Het Belcar Endurance Championship, de Belcar Historic Cup en de Belcar Youngtimer Cup rijden dat weekend hun voorlaatste manche! Zij halen nog een keer alles uit de kast voor ze de grand finale rijden in Assen (BEC) en Nürburgring (BH & BY).

Clio Cup Central Europe

Ook de finale van de Clio Cup Central Europe wordt dit jaar gestreden op Circuit Zolder. Naast tal van Duitse en Oost Europese rijders komen er ook heel wat Nederlanders in actie in hun Franse wagentjes.Info
Circuit Zolder
+32 (0) 11 85 88 88

Gratis toegang voor inwoners Heusden-Zolder en kinderen geboren op of na 1 januari 2007

 

 

Datum van het bericht: vrijdag 17 augustus 2018
alle nieuws »

Ontdek Heusden-Zolder

Bekijk het filmpje
Overnachten in Heusden-ZolderUiT in Heusden-Zolder